Foto UKZKF
FRNLEN

>>Online medische beelden bekijken

HealthConnect

Via het beeldenportaal van het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola kunnen zowel u als uw (huis)arts de beelden van uw onderzoeken op een veilige manier online bekijken.

Als patiŽnt

U kan u hier inloggen met de referentiecode die vermeld staat op het document dat u tijdens uw bezoek aan de dienst medische beeldvorming in het ziekenhuis heeft meegekregen, gevolgd door uw geboortedatum. U kan dit document ook overhandigen aan uw dokter tijdens een volgende medische raadpleging.

Als (huis)arts

Indien u een account heeft op het PACSonWEB beeldenportaal met toegang tot ons ziekenhuis, identificeer u dan met uw persoonlijk account.

Indien u een account heeft op het PACSonWEB beeldenportaal dat geen toegang heeft tot ons ziekenhuis, vraag dan toegang tot ons ziekenhuis via het volgende adres : support@dobcomed.com.

Indien u geen account heeft tot het PACSonWEB beeldenportaal, is het mogelijk om een account aan te maken door u te registreren via Itsme of uw EID kaart of eventueel uw eigen account aan te maken door de instructies te volgen op het PACSonWEB beeldenportaal en te klikken op ę Nog geen account ? Ľ.

Het is ook mogelijk om in te loggen met de referentiecode die uw patiŽnt meedeelt tijdens een consultatie met toegang tot het onderzoek dat in onze instelling werd uitgevoerd.

Indien u geabonneerd bent op HealthConnect ontvangt u samen met het verslag een weblink naar het beeldenportaal en een referentiecode waarmee u de beelden van de gevraagde onderzoeken kan bekijken. Afhankelijk van de medisch dossier software die u gebruikt, kan u hierin deze weblink activeren of copy/pasten in uw browser.
Indien u niet geabonneerd bent op HealthConnect kan de dienst medische beeldvorming u samen met het verslag de weblink naar het beeldenportaal met beveiligde toegangscodes laten geworden. Hiermee kan u dan via het beeldenportaal de beelden van de gevraagde onderzoeken bekijken.

Hulp nodig?

Hier vindt u een korte handleiding over het inloggen en de belangrijkste functies van de PACSonWEB beeldviewer.

Bij verlies van het document met uw toegangscodes

Bij verlies van het document met de referentiecode, dient u contact op te nemen met de betrokken dient medische beeldvorming om deze code te laten deactiveren. Om eventueel een nieuwe code aan te vragen, dient u zich persoonlijk aan de balie van de dienst Medische Beeldvorming aan te melden.

Vragen?

Hebt u medische vragen, gelieve dan contact op te nemen met uw (huis)arts.
Indien u bijkomende informatie wenst over het online bekijken van medische beelden of voor uw suggesties kan u steeds onze contactformulier invullen.